Benim Yangın Çıkış Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi gidişat anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya doğruca birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çtuzakışması ve kapıyı geri kapatması gerekir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Binanın deruninden bayağıya doğruca nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif hakkındalaşılan yangın merdivenleridir.

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dışa mevsuk açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Yangın Bapsı Kılgı Amacı Yangın baplarının üretim amacı kişi esenlığını koruyup yangın ve kötü gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya değişik bir müstacel durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Yangın bapları montajı ayrı bir eksperlik gerektirir. Her ne denli standartlara ve sertifikasyona orantılı olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki fen özelliklere birebir, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili muhik uygulanarak montajlanmalıdır. 

Yangın bapsında kilit ve dizi mekanizmaları en önemli unsuru oluşturmaktadır. Her şeyden önce yangına dayanımlı aksesuarlar kullanılmalıdır. Kilit mekanizmaları yaşamsal örutubet taşımakta olup maliyetten kısmak üzere antipanik sistemli kilitler kullanılmayabilmektedir. Kapı mimarisini oluştururken öncelikle kullanılacak vadi belirlenmelidir.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Kırmızıüminyum ya da Yangın Kapısı Fiyatları kuvvetli malzemeden konstrüksiyonlır. Binaların caddeye bakan ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene iz verilir. Kullanma açısından zorlamasız olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve dumanın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı cimriya kapanmaktadır.

Report this wiki page